Cautare

798 de rezultate pentru "iortoman lucian" (4.41 secunde)
In fine, ultimul proiect aprobat a vizat revocarea lui Tusac din AGA a Parcului Industrial Mangalia si inlocuirea lui cu Lucian Nichita.
Tineretul Liberal din Mangalia si-a ales ieri noua structura de conducere, in urma unor lucrari la care au participat seniorii Viorel Oleniuc, Sorin Andrei, Sorin Cucoranu, Lucian Visa, dar si liderul TNL Constanta, Claudiu Teliceanu.
Afirmatia este valabila si in cazul SC Shark SRL, cu incinta in Portul Constanta, actionarii societatii fiind Gheorghe Oancea, presedinte al Asociatiei Nationale a Scafandrilor si Salvamarilor Profesionisti si Gabriel Lucian Balan.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca decizia presedintelui Traian Basescu de a-l desemna ca premier pe Lucian Croitoru este una iresponsabila, care duce la prelungirea crizei, spunand ca daca va fi ales sef al statului il va numi prim-ministru pe Klaus Iohannis.
Nominalizarea lui Lucian Croitoru pentru functia de premier intr-un viitor Guvern demonstreaza ca presedintele Traian Basescu este "un personaj fara scrupule care adanceste criza politica in interese personale", declara presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Caracterizand-o drept "propunerea politica" a lui Basescu, presedintele PSD Covasna considera ca, daca Lucian Croitoru nu va fi admis si validat de Parlament, nu este exclus ca propunerea urmatoare de la Cotroceni sa fie Elena Udrea.
Referitor la sansele premierului desemnat Lucian Croitoru de a forma un Guvern care sa treaca de Parlament, Lazaroiu a apreciat ca "este greu de evaluat in momentul acesta".
Presedintele Traian Basescu a mai declarat, vineri, la RRA, ca, daca Guvernul condus de Lucian Croitoru nu va fi investit de Parlament, va desemna un al doilea premier, de data aceasta politic, "din partidul cu cel mai mare numar de parlamentari", fara sa nominalizeze partidul si persoana care va fi propusa.
Si Lucian Croitoru, premierul desemnat de Traian Basescu, a anuntat, sambata, ca luni si marti va avea consultari privind alcatuirea guvernului cu liderii partidelor parlamentare şi cu cel al grupului minoritatilor nationale.
Liderul PSD a mai spus ca propunerea lui Lucian Croitoru drept premier desemnat reprezinta "o perdea de fum" aruncata de seful statului, Traian Basescu, al carui plan real este, de fapt, pastrarea Guvernului Boc "la butoane", cu scopul de a organiza alegerile prezidentiale.
Liderul PSD se refera la momentul in care, imediat dupa desemnarea lui Lucian Croitoru pentru functia de premier, Crin Antonescu a anuntat ca primarul Clujului va fi prim-ministru daca el va castiga alegerile.
Gigi Becali crede ca Johannis este mult prea prezent pe ecranele televizoarele, dar in acelasi timp ii da credit lui Lucian Croitoru pentru a fi un bun prim-ministru.
Geoana a mai declarat ca propunerea de Guvern cu care va veni astazi premierul desemnat Lucian Croitoru este un Guvern plomba, un Guvern care ascunde disperarea lui Traiain Basescu ca pierde teren in fata PSD.
Formula guvernamentala prezentata de Lucian Croitoru reprezinta un Guvern PD-L, minoritar, format din persoane care s-au compromis deja prin faptul ca au intrat in acest joc neserios, de-a guvernarea, a declarat analistul politic Stelian Tanase.
Decizia Parlamentului de a-l sustine pe Iohannis a venit dupa ce liderii PSD, PNL, UDMR si ai grupului minoritatilor i-au comunicat lui Lucian Croitoru refuzul de a-l sustine.
Guvernul prezentat de premierul nominalizat, Lucian Croitoru, are o componenta cel putin bizara, doar Bogdan Aurescu si Cristian Vladescu fiind cu adevarat profesionistii acestei formule, a declarat presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat aseara intr-o emisiune la TVR ca propunerile premierului desemnat, Lucian Croitoru, sunt neserioase pentru ca majoritatea ministrilor propusi sunt de la PD-L, dar sustine ca vor fi si membri ai Cabinetului propus care vor trece de comisiile Parlamentului.
Ii solicitam sa-i retraga mandatului lui Lucian Croitoru, pentru ca ceea ce este evident pentru toata lumea trebuie sa devina evident si pentru donnul Basescu, si anume faptul ca Guvernul Croitoru nu are cum sa fie investit de Parlament si orice tergiversare procedurala a actualului presedinte nu face altceva decat sa adanceasca criza politica, criza economica, sa deterioreze grav conditiile de viata ale romanilor", a declarat Orban.
In caz contrar, presedintele Traian Basescu va desemna un alt premier imediat ce cabinetul propus de Lucian Croitoru va fi respins, a completat Videanu, lasand de inteles ca acesta va fi investit, pentru ca parlamentarii nu doresc sa se ajunga la dizolvarea Parlamentului.
Liviu Negoita este o nominalizare cu mult mai neserioasa si mai slaba decat cea a lui Lucian Croitoru", a sustinut fostul presedinte al Romaniei.
google-analytics.com